credit cu buletinul adsense

CREDIT PENTRU RESTANTIERI 2019 – Acte putine, se accepta istoric negativ [CLICK]

februarie 16th, 2019 | Postat in Solutii de creditare | 3.545 views vizualizari.

Datele negative – cum sunt restantele – sunt stocate in baza de date a biroului de credit si dezvaluite bancilor pentru analizarea cererilor de credit timp de 4 ani de la data achitarii ultimei restante sau de la data ultimei actualizari transmise, in cazul neachitarii restantelor.

Prin urmare, daca un client isi achita restanta, acest lucru nu inseamna ca datoria respectiva va fi stearsa de la Biroul de credit. Clientul va figura mai departe ca a avut o intarziere, urmand ca informatia sa dispara abia peste 4 ani.

Totusi, sunt Banci sau IFN-uri care accepta si anumite situatii in care istoricul este negativ, insa de obicei costurile unui astfel de imprumut sunt diferite deoarece clientul reprezinta un risc mai mare pentru Banca sau IFN.

Daca doriti sa facem o analiza si sa generam solutiile de creditare potrivite, completati o cerere aici: http://solutiecredit.ro/imprumut-online/solutii-credit/


Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Credit rapid, cu buletinul AICI
★ Solutii de creditare restantieri

Credit cu buletinul | Imprumut rapid fara documente | Credit pana la salariu| Imprumut urgent